Kabuklu su ürünleri ve üretim tekniği.
Saved in:
Main Author: | Atay, Doğan. |
---|---|
Format: | eKitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Ankara :
Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi,
1997.
|
Series: |
Ankara Üniversitesi Yayınları No: 1478 - Ders Kitabı: 441
|
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Bitkisel su ürünleri ve üretim tekniği.
by: Atay, Doğan.
Published: (1984) -
Kabuklu su ürünleri ve üretim tekniği /
by: Atay, Doğan.
Published: (1984) -
İçsu balıkları ve üretim tekniği \
by: Atay, Doğan.
Published: (1987) -
Bazı değerlendirilmiş kabuklu su ürünlerinin mikrobiyolojik özellikleri üzerine etkili olan faktörlerin araştırılması /
by: Şentürk, Altan. 1950-
Published: (1994) -
Su ürünleri üretim, fiyat ve üretim değeri istatistikleri 2007 /
Published: (2008)