Çekirdeksiz üzümlerin kurutulması ve temiz kuru üzüm elde edilmesi.
Saved in:
| Main Author: | Gökpınar, İbrahim. |
|---|---|
| Format: | eKitap |
| Language: | Turkish |
| Published: |
Ankara :
Tarım Bakanlığı Ziraat İşleri Genel Müdürlüğü,
1964.
|
| Series: |
Tarım Bakanlığı Ziraat İşleri Genel Müdürlüğü Yayınları: A-101
|
| Subjects: | |
| Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Gibberellik asit uygulanmış çekirdeksiz üzümlerden elde edilen kuru üzümlerin bazı kalite özellikleri üzerinde araştırmalar (V-123-3-450) /
by: Karagözoğlu, Engin.
Published: (1981) -
Kuru üzüm - Ekonomimizin inkişaf imkanları \
by: Baade, Fritz.
Published: (1937) -
Çekirdeksiz üzüm kurutulmasında, bandırma eriyiğinin hazırlanmasında kullanılan zeytinyağının bazı özelliklerinin ve zeytinyağına emülgatör olarak monogliserid katılmasının kuru üzüm rengine etkisi (TAGEM-GY-13-M-1) \
by: Karagözoğlu, Engin.
Published: (1994) -
Çekirdeksiz kuru üzüm üretiminde farklı sergi yerlerinin karşılaştırılması üzerine araştırmalar /
by: Karagözoğlu, Engin. 1947-
Published: (1995) -
Çekirdeksiz kuru üzüm raporu '85 .
Published: (1985)
