Sığır eti istihsalinde kaba - kesif yem ikame münasebetleri.
Saved in:
Main Author: | Aras, Ali. |
---|---|
Format: | eKitap |
Language: | Turkish |
Published: |
(y.y) :
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi,
1959.
|
Series: |
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Yayınları: 39
|
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Kaba yemlerde niteliğin saptanması (Yardımcı ders kitabı).
by: Kılıç, Asım.
Published: (2006) -
Yem sanayii teknolojisi ve sorunları /
by: Erünal, Erdoğan.
Published: (1975) -
Bazı protein saplamentleri ve kaba yemlerin naylon kese tekniği ile yıkanabilirlik derecelerinin incelenmesi /
by: Küçükersan, Seher. 1963-
Published: (1993) -
Kaba yem formunun esmer buzağıların büyüme, gelişme ve yemden yararlanma özelliklerine etkisi /
by: Turgut, Leyla.
Published: (1996) -
Praktische viehfütterung /
by: Richter, Karl
Published: (1965)