Doğu Karadeniz sahillerinde alınan "Cystoseria Barbata" deniz yosununun kimyasal yapısındaki değişmeler ile civciv ve piliç rasyonlarında kullanılma düzeyleri üzerinde bir araştırma.
Saved in:
Main Author: | Atay, Doğan. |
---|---|
Format: | eKitap |
Language: | Turkish |
Published: |
(y.y) :
Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi,
1974.
|
Series: |
Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Yayınları:540, Bilimsel Araştırma ve İncelemeler:313
|
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Civciv, Piliç ve Tavuk Rasyonlarında, Değişik Düzeylerde Kullanılan Suni Kurutulmuş Yonca Ununun Çeşitli Verimlere Etkisi Üzerinde Araştırmalar
by: Erdem, Muammer.
Published: (1971) -
İpekböceği krizalitinin alabalık rasyonlarında balık unu yerine kullanılma olanakları.
by: Atay, Doğan.
Published: (1975) -
İpekböceği Krızalitinin Alabalık Rasyonlarında Balık Unu Yerine Kullanılma Olanakları
by: Atay, Doğan.
Published: (1975) - Civciv Yetiştirme Kılavuzu
-
Köylerin sosyo-ekonomik yapısındaki değişim : Akpınar Köyü örneği
Published: (2011)