Erüstün, G. (1986). Sardalya balığının soğukta ve dondurularak muhafazasından sonra elde edilen kutu konservelerinin kalite nitelikleri üzerine araştırmalar. Çanakkale: Tarım Orman ve Köyişleri Bakanlığı, Koruma ve Kontrol Genel Müdürlüğü, Çanakkale Gıda Kontrol ve Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü.
Chicago Style CitationErüstün, Gençay. Sardalya Balığının Soğukta Ve Dondurularak Muhafazasından Sonra Elde Edilen Kutu Konservelerinin Kalite Nitelikleri üzerine Araştırmalar. Çanakkale: Tarım Orman ve Köyişleri Bakanlığı, Koruma ve Kontrol Genel Müdürlüğü, Çanakkale Gıda Kontrol ve Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü, 1986.
MLA CitationErüstün, Gençay. Sardalya Balığının Soğukta Ve Dondurularak Muhafazasından Sonra Elde Edilen Kutu Konservelerinin Kalite Nitelikleri üzerine Araştırmalar. Çanakkale: Tarım Orman ve Köyişleri Bakanlığı, Koruma ve Kontrol Genel Müdürlüğü, Çanakkale Gıda Kontrol ve Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü, 1986.