APA Citation

Erüstün, G. (1986). Sardalya balığının soğukta ve dondurularak muhafazasından sonra elde edilen kutu konservelerinin kalite nitelikleri üzerine araştırmalar. Çanakkale: Tarım Orman ve Köyişleri Bakanlığı, Koruma ve Kontrol Genel Müdürlüğü, Çanakkale Gıda Kontrol ve Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü.

Chicago Style Citation

Erüstün, Gençay. Sardalya Balığının Soğukta Ve Dondurularak Muhafazasından Sonra Elde Edilen Kutu Konservelerinin Kalite Nitelikleri üzerine Araştırmalar. Çanakkale: Tarım Orman ve Köyişleri Bakanlığı, Koruma ve Kontrol Genel Müdürlüğü, Çanakkale Gıda Kontrol ve Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü, 1986.

MLA Citation

Erüstün, Gençay. Sardalya Balığının Soğukta Ve Dondurularak Muhafazasından Sonra Elde Edilen Kutu Konservelerinin Kalite Nitelikleri üzerine Araştırmalar. Çanakkale: Tarım Orman ve Köyişleri Bakanlığı, Koruma ve Kontrol Genel Müdürlüğü, Çanakkale Gıda Kontrol ve Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü, 1986.

Warning: These citations may not always be 100% accurate.