Buğdayların teknik değerlerinin tayininde kullanılan çeşitli usullerin memleketimiz belirli buğdaylarının hususiyetlerine göre mukayesesi /
Saved in:
Main Author: | . 1915- |
---|---|
Format: | Tez |
Language: | Turkish |
Published: |
Ankara :
Ankara Üniversitesi,
1953.
|
Series: |
Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi yayınları ;
52. |
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Türkiye'de buğdayın ekonomik bünye analizi /
by: Güneş, Turan.
Published: (1966) -
Tarımsal Araştırma Enstitüleri tarafından yeni geliştirilen buğday çeşitlerinin tarım işletmelerinde kullanım düzeyi ve geleneksel çeşitler ile karşılaştırmalı ekonomik analizi Konya ili örneği /
by: Arısoy, Hasan.
Published: (2005) -
Buğdayın besin değeri, mercimek ve nohut katkısıyla besin değerinde iyileşme /
by: Mızrak, Gürbüz. 1949- -
Buğday yetiştiriciliği ve yeni buğday çeşitleri /
Published: (2009) -
Gıda kimyası /
by: Tayar, Mustafa.
Published: (2021)