Tavuk eti ve yumurta pazarlaması : İtalya'daki tecrübeden Türkiye neler öğrenebilir? /
Saved in:
Main Author: | Monari, Sergio. |
---|---|
Other Authors: | Önay, Dilek. (çev.) |
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Ankara :
Soybeans Amerikan Soya Derneği,
1990.
|
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Organik ve geleneksel (konvansiyonel) tavuk eti üretimi (yanlış bilinenler ve gerçekler) /
by: Ceylan, Necmettin . 1966-
Published: (2014) -
Kanatlı eti ve yumurta sektörü analiz raporu : IPARD III programının hazırlanmasında sektörel analizler projesi.
Published: (2021) -
Tavuk eti ve yumurtanın önemi ve tüketimi /
by: Türkoğlu, Mesut.
Published: (1996) -
TÜRK TAV-YU : tavuk eti, yumurta ve civciv pazarlama bordu kanun taslağı.
Published: (1985) -
Yumurta ve kuluçka entansif tavuk yetiştiriciliği.
by: Bekman, Muzaffer.
Published: (1960)