.

Dijital Tarım İhtisas Kütüphanesi
  • Konular
    • A - Genel Tarım
    • B - COĞRAFYA ve TARİH
    • C - EĞİTİM, Yayım ve Enformasyon
    • D - YÖNETİM ve Yasa
    • E - Kırsal Sosyolojİ
    • F - BİTKİ BİLİMİ ve ÜRETİMİ
    • H - BİTKİ KORUMA
    • J - Hasat Sonrası TeknolojİSİ
    • K - Ormancılık
    • L - HAYVAN BİLİMİ
    • M - BALIKÇILIK ve SU KÜLTÜRÜ
    • N - TARIMSAL MAKİNE ve MÜHENDİSLİK
    • P - Doğal Kaynaklar ve Çevre
    • Q - TARIMSAL ÜRÜNLERİN İŞLENMESİ
    • S - İNSAN BESLENMESİ
    • T - KİRLENME
    • U - YÖNETİM BİLİMİ
  • Yayınlar
    • Kİtaplar
    • Dergİler
    • Bültenler
    • ELEKTRONİK YAYINLAR
  • İSTATİSTİKLER
    • FAOSTAT
    • TÜİK
  • KAYNAKLAR
    • ÇİFTÇİ KAYNAKLARI
    • ÇOCUK KAYNAKLARI
  • TERMİNOLOJİ
    • Tarım Sözlüğü
    • Tarım Tesarusu
    • Konu başlıkları
    • TÜRK DİL KURUMU SÖZLÜĞÜ
    • TÜRKİYE BİLİM AKADEMİSİ
  • İNFOGRAFİKLER
    • BESİNLERİN TEMELİ TOPRAKTIR
    • KOOPERATİFLEŞMENİN GÜCÜ
  • Hakkında
    • Kütüphane
    • AGRIS
    • AGROVOC
  • İLETİŞİM
    • MERKEZ
    • SÖĞÜTÖZÜ
  • HESABIM
    T.C. TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI

  • Arama
  • Tam Metin Arama
  • Çoklu dil
    Gelişmiş
    Gelişmiş
    Gelişmiş





  • Search
  • Home and farm food preservatio...
  • Comments
  • Cite this
  • Whatsapp
  • Email this
  • Export Record
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
  • Save to List
Cover Image

Home and farm food preservation.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Cruess, William V.
Format: Kitap
Language: English
Published: New York : The Macmillan Company, 1925.
Edition: Revised Edition
Subjects:
The Macmillan Company
Food preservation
Gıda muhafazası
  • Holdings
  • Description
  • Comments
  • Similar Items
Be the first to leave a comment!
You must be logged in first

Similar Items

  • Cost-benefit aspects of food irradiation processing : proceedings of an International Symposium on Cost-Benefit Aspects of Food Irradiation jointly organized by the International Atomic Energy Agency, the Food and Agriculture Organization of the United Nations and the World Health Organization and held in Aix-en-Provence, 1-5 March 1993.
    Published: (1993)
  • Environmental indicators andshellfish safety/
    Published: (1994)
  • The book of bulbs.
    by: Rockwell, F. F.
    Published: (1946)
  • Sustainable strategies in organic agriculture and food processing /
    Published: (2023)
  • Dairy farming /
    by: Eckles, C. H.
    Published: (1923)

Search Options

  • Search History
  • Advanced Search

Find More

  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • Explore Channels
  • New Items

Need Help?

  • Search Tips
  • Ask a Librarian
  • FAQs
  • KVKK Aydınlatma Metni ve Bakanlık Web Çerez Politikası
Loading...