Ural, S. (1989). Değişik kalitedeki etlerden yapılan sucuklarda hidroksiprolin niceliğinden gidilerek bağ doku sınırlarının bulunması. [y.y.]: Tarım Orman ve Köyişleri Bakanlığı, Koruma ve Kontrol Genel Müdürlüğü, İzmir İl Kontrol Laboratuvarı Müdürlüğü.
Chicago Style CitationUral, Sırrıye. Değişik Kalitedeki Etlerden Yapılan Sucuklarda Hidroksiprolin Niceliğinden Gidilerek Bağ Doku Sınırlarının Bulunması. [y.y.]: Tarım Orman ve Köyişleri Bakanlığı, Koruma ve Kontrol Genel Müdürlüğü, İzmir İl Kontrol Laboratuvarı Müdürlüğü, 1989.
MLA CitationUral, Sırrıye. Değişik Kalitedeki Etlerden Yapılan Sucuklarda Hidroksiprolin Niceliğinden Gidilerek Bağ Doku Sınırlarının Bulunması. [y.y.]: Tarım Orman ve Köyişleri Bakanlığı, Koruma ve Kontrol Genel Müdürlüğü, İzmir İl Kontrol Laboratuvarı Müdürlüğü, 1989.