İkinci Milletlerarası Yemek Kongresi - Türkiye, 3-10 Eylül 1988 Second International Food Congress - Turkey, 3-10 September 1988 \

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Halıcı, Feyzi.
Format: eKitap
Language: Turkish
Published: Ankara : Konya Kültür ve Turizm Vakfı, 1989.
Subjects:
Online Access: Tam Metin Erişim
Description
Item Description:Kitap Türkçe ve İngilizce'dir.;Bu eser Kültür Bakanlığı Milli Folklor Araştırma Dairesi Başkanlığı'nın maddi katkılarıyla yayınlanmıştır.
Telif Uyarısı veya başka sebeplerden ulaşamadığınız Elektronik Kitaplar için kütüphanemizi arayarak kitapların belirli kısmını ya da kütüphanemizi ziyaret ederek kitabın basılı versiyonuna erişim sağlayailirsiniz.
Physical Description:495s. : tab., şek., foto.
Bibliography:Bib. Bölüm sonlarında
ISBN:9759552507