Türkiye gıda ve tarım bitki genetik kaynaklarının durumu - Gıda ve tarım için bitki kaynaklarının muhafazası ve sürdürülebilir kullanımına ilişkin Türkiye ikinci ülke raporu State of plant genetic resources for food and agriculture of Turkey.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Tan, Ayfer.
Format: eKitap
Language: Turkish
Published: Menemen-İzmir : Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü, 2010.
Series: Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü Yayın No: 141
Subjects:
Online Access: Tam Metin Erişim
Description
Item Description:Kitap Türkçe ve İngilizce'dir.
Telif Uyarısı veya başka sebeplerden ulaşamadığınız Elektronik Kitaplar için kütüphanemizi arayarak kitapların belirli kısmını ya da kütüphanemizi ziyaret ederek kitabın basılı versiyonuna erişim sağlayailirsiniz.
Physical Description:158s. : tab., çiz., box, foto
Bibliography:Bib. Bölüm sonlarında
ISBN:9789754072921