Mısırın yoğun olarak üretildiği Samsun-Sakarya illerinde işletme düzeyinde üretim maliyetleri ve üretim tekniği ekonomik yönden değerlendirilmesi ile pazarlaması üzerine araştırma.
Saved in:
Main Author: | Öz, Halis. |
---|---|
Corporate Author: | Karadeniz Bölge Zirai Araştırma Enstitüsü |
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Samsun :
Karadeniz Bölge Zirai Araştırma Enstitüsü,
1981.
|
Similar Items
-
Mısırın Yoğun Olarak Üretildiği Samsun-Sakarya İllerinde İşletme Düzeyinde Üretim Maliyetleri ve Üretim Tekniğinin Ekonomik Yönden Değerlendirilmesi İle Pazarlaması Üzerine Araştırma
by: ÖZ, Halis.
Published: (1981) -
Mısırın Yoğun Olarak Üretildiği Samsun-Sakarya İllerinde İşletme Düzeyinde Üretim Maliyetleri ve Üretim Tekniğinin Ekonomik Yönden Değerlendirilmesi ile Pazarlaması Üzerine Araştırma
by: Öz, Halis. -
Ayçiçeğinin yoğun olarak üretildiği Edirne, Bursa ve Tekirdağ illerinde işletme düzeyinde üretim maliyetleri ve üretim tekniğinin ekonomik yönden değerlendirilmesi ile pazarlaması üzerinde araştırma.
by: Şafak, Ali.
Published: (1981) -
Arpanın Yoğun Olarak Üretildiği Konya,Afyon ve Urfa İllerinde İşletme Düzeyinde Üretim Maliyetleri ve Üretim Tekniğinin Ekonomik Yönden Değerlendirilmesi ile Pazarlaması Üzerine Araştırma
by: Balkan, Cem. -
Ayçiçeğinin Yoğun Olarak Üretildiği Edirne ,Bursa ve Tekirdağ İllerinde İşletme Düzeyinde Üretim Maliyetleri ve Üretim Tekniğinin Ekonomik Yönden Değerlendirilmesi ile Pazarlaması Üzerine Araştırma
by: Şafak, Ali.