Yaman, A. 1., Köroğlu, M. 1., Göğüş, F., Karadağ, S., & Tahtacı, S. A. 1. (2003). Antepfıstıklarında farklı tuzlama ve kavurma işlemlerinin kalite ve raf ömrü üzerine etkileri (sonuç raporu). Gaziantep: Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, Tarımsal Araştırmalar Genel Müdürlüğü, Antepfıstığı Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü.
Chicago Style CitationYaman, Abdullah 1966-, Mehmet 1964- Köroğlu, Fahrettin Göğüş, Serpil Karadağ, and Sibel Aktuğ 1971- Tahtacı. Antepfıstıklarında Farklı Tuzlama Ve Kavurma Işlemlerinin Kalite Ve Raf ömrü üzerine Etkileri (sonuç Raporu). Gaziantep: Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, Tarımsal Araştırmalar Genel Müdürlüğü, Antepfıstığı Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü, 2003.
MLA CitationYaman, Abdullah 1966-, et al. Antepfıstıklarında Farklı Tuzlama Ve Kavurma Işlemlerinin Kalite Ve Raf ömrü üzerine Etkileri (sonuç Raporu). Gaziantep: Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, Tarımsal Araştırmalar Genel Müdürlüğü, Antepfıstığı Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü, 2003.