.

Dijital Tarım İhtisas Kütüphanesi
  • Konular
    • A - Genel Tarım
    • B - COĞRAFYA ve TARİH
    • C - EĞİTİM, Yayım ve Enformasyon
    • D - YÖNETİM ve Yasa
    • E - Kırsal Sosyolojİ
    • F - BİTKİ BİLİMİ ve ÜRETİMİ
    • H - BİTKİ KORUMA
    • J - Hasat Sonrası TeknolojİSİ
    • K - Ormancılık
    • L - HAYVAN BİLİMİ
    • M - BALIKÇILIK ve SU KÜLTÜRÜ
    • N - TARIMSAL MAKİNE ve MÜHENDİSLİK
    • P - Doğal Kaynaklar ve Çevre
    • Q - TARIMSAL ÜRÜNLERİN İŞLENMESİ
    • S - İNSAN BESLENMESİ
    • T - KİRLENME
    • U - YÖNETİM BİLİMİ
  • Yayınlar
    • Kİtaplar
    • Dergİler
    • Bültenler
    • ELEKTRONİK YAYINLAR
  • İSTATİSTİKLER
    • FAOSTAT
    • TÜİK
  • KAYNAKLAR
    • ÇİFTÇİ KAYNAKLARI
    • ÇOCUK KAYNAKLARI
  • TERMİNOLOJİ
    • Tarım Sözlüğü
    • Tarım Tesarusu
    • Konu başlıkları
    • TÜRK DİL KURUMU SÖZLÜĞÜ
    • TÜRKİYE BİLİM AKADEMİSİ
  • İNFOGRAFİKLER
    • BESİNLERİN TEMELİ TOPRAKTIR
    • KOOPERATİFLEŞMENİN GÜCÜ
  • Hakkında
    • Kütüphane
    • AGRIS
    • AGROVOC
  • İLETİŞİM
    • MERKEZ
    • SÖĞÜTÖZÜ
  • HESABIM
    T.C. TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI

  • Arama
  • Tam Metin Arama
  • Çoklu dil
    Gelişmiş
    Gelişmiş
    Gelişmiş





  • Search
  • 2nd international congress on...
  • Comments
  • Cite this
  • Whatsapp
  • Email this
  • Export Record
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
  • Save to List
Cover Image

2nd international congress on food technology - Abstract book KuşadasıTurkey, November 05-07 2014 /

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Halkman, Kadir.
Format: Kitap
Language: English
Published: Ankara : Gıda Teknolojisi Derneği / The Association of Food Technology - Ankara Üniversitesi / Ankara University, 2014.
Series: Gıda Teknolojisi Derneği Yayın No: 47 - The Association of Food Technology, Turkey Publication No: 47
Subjects:
Ankara Üniversitesi / Ankara University
Gıda Teknolojisi Derneği / The Association of Food Technology
The Scientific and Technological Research Council of Turkey (TÜBİTAK)
Abstract book
Food technology
Kongre /Gıda teknolojisi
  • Holdings
  • Description
  • Comments
  • Similar Items
Be the first to leave a comment!
You must be logged in first

Similar Items

  • Rheology of wheat products /
    Published: (1985)
  • Gıda Teknolojisi Food Technology Turkey
    Published: (1998)
  • Sustainable forage production and ecological safety /
    Published: (2021)
  • Central Research Institute of Food and Feed Control.
  • Characterization of intracellular β-galactosidase from Bacillus subtilis 4NK and Bacillus paralicheniformis 5NK isolated from a hot water spring and effects of various inhibitors on enzyme activity /
    by: Bekler, Fatma Matpan
    Published: (2021)

Search Options

  • Search History
  • Advanced Search

Find More

  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • Explore Channels
  • New Items

Need Help?

  • Search Tips
  • Ask a Librarian
  • FAQs
  • KVKK Aydınlatma Metni ve Bakanlık Web Çerez Politikası
Loading...