Çay - Çay bitkisi, biyokimyası, gübrelenmesi, işleme teknolojisi.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kacar, Burhan.
Format: eKitap
Language: Turkish
Published: Ankara : Nobel Yayın Dağıtım Tic. Ltd. Şti., 2010.
Edition: 1. Baskı
Series: Nobel Yayın No: 1549 - Nobel Bilim ve Araştırma Merkezi Yayın No: 64
Subjects:
Online Access: Tam Metin Erişim
Description
Item Description:Telif Uyarısı veya başka sebeplerden ulaşamadığınız Elektronik Kitaplar için kütüphanemizi arayarak kitapların belirli kısmını ya da kütüphanemizi ziyaret ederek kitabın basılı versiyonuna erişim sağlayailirsiniz.
Web: www.nobelyayin.com;e posta: nobel@nobelyayin.com
Physical Description:355s. : çiz., şek.
Bibliography:Bib. Bölüm sonlarında
ISBN:9786053953593