Çay - Çay bitkisi, biyokimyası, gübrelenmesi, işleme teknolojisi.
Saved in:
| Main Author: | |
|---|---|
| Format: | eKitap |
| Language: | Turkish |
| Published: |
Ankara :
Nobel Yayın Dağıtım Tic. Ltd. Şti.,
2010.
|
| Edition: | 1. Baskı |
| Series: |
Nobel Yayın No: 1549 - Nobel Bilim ve Araştırma Merkezi Yayın No: 64
|
| Subjects: | |
| Online Access: | Tam Metin Erişim |
| Item Description: | Telif Uyarısı veya başka sebeplerden ulaşamadığınız Elektronik Kitaplar için kütüphanemizi arayarak kitapların belirli kısmını ya da kütüphanemizi ziyaret ederek kitabın basılı versiyonuna erişim sağlayailirsiniz. Web: www.nobelyayin.com;e posta: nobel@nobelyayin.com |
|---|---|
| Physical Description: | 355s. : çiz., şek. |
| Bibliography: | Bib. Bölüm sonlarında |
| ISBN: | 9786053953593 |
