Kivide (Actinidia deliciosa cv. Hayward) çeşitli tozlanma ve seyreltme uygulamalarının verim ve meyve kalitesine etkilerinin belirlenmesi : proje sonuç raporu /
Saved in:
Main Author: | Kahraman, Kemal Abdurrahim. 1978- |
---|---|
Other Authors: | Dardeniz, Alper. 1971- |
Format: | Tez |
Language: | Turkish |
Published: |
Yalova :
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü, Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü,
2014.
|
Series: |
Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü bilimsel araştırmalar ve incelemeler ;
yayın no:287. |
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Kivide (Actinidia deliciosa var. Hayward) meyve gelişimi, olgunlaşma ve depolama koşulları üzerinde araştırmalar /
Published: (1999) -
Kivi çeşitlerinde CPPU uygulamalarının meyve özelliklerine etkisi /
by: Samancı, Hulusi. 1945-
Published: (1997) -
Buğdayların kalitesi üzerine iklim, toprak ve gübrelerin tesirleri /
by: Emre, Emin.
Published: (1947) -
Hayward ve matua kivi çeşitlerinin dona mukavemetleri üzerinde araştırmalar \
by: Burak, Masum.
Published: (1997) -
Dört Fransız sofralık zeytin çeşidi üzerinde kimyasal seyreltme denemeleri = essais d'eclaircissage chimique d'oliviers sur quatre varietes Francaises d'olives de table /
by: Fady, C.
Published: (1984)