Şen, A. 1. (2010). Deveci armut (Pyrus communis L. cv. Deveci) çeşidinde muhafaza periyodu süresince a-Farnesene enzim aktivitesi, etilen üretimi ve yüzeysel yanıklığın gelişimi arasındaki ilişkiler: Proje sonuç raporu. Yalova: Tarım ve Köyişleri Bakanlığı , Tarımsal Araştırmalar Genel Müdürlüğü, Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü.
Chicago Style CitationŞen, Arzu. 1974-. Deveci Armut (Pyrus Communis L. Cv. Deveci) çeşidinde Muhafaza Periyodu Süresince A-Farnesene Enzim Aktivitesi, Etilen üretimi Ve Yüzeysel Yanıklığın Gelişimi Arasındaki Ilişkiler: Proje Sonuç Raporu. Yalova: Tarım ve Köyişleri Bakanlığı , Tarımsal Araştırmalar Genel Müdürlüğü, Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü, 2010.
MLA CitationŞen, Arzu. 1974-. Deveci Armut (Pyrus Communis L. Cv. Deveci) çeşidinde Muhafaza Periyodu Süresince A-Farnesene Enzim Aktivitesi, Etilen üretimi Ve Yüzeysel Yanıklığın Gelişimi Arasındaki Ilişkiler: Proje Sonuç Raporu. Yalova: Tarım ve Köyişleri Bakanlığı , Tarımsal Araştırmalar Genel Müdürlüğü, Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü, 2010.