Deveci armut (Pyrus communis L. cv. Deveci) çeşidinde muhafaza periyodu süresince a-Farnesene enzim aktivitesi, etilen üretimi ve yüzeysel yanıklığın gelişimi arasındaki ilişkiler : proje sonuç raporu /
Saved in:
| Main Author: | |
|---|---|
| Format: | Kitap |
| Language: | Turkish |
| Published: |
Yalova :
Tarım ve Köyişleri Bakanlığı , Tarımsal Araştırmalar Genel Müdürlüğü, Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü,
2010.
|
| Series: |
Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü Bilimsel Araştırmalar ve İncelemeler
no: 252 |
| Subjects: | |
| Online Access: | Tam Metin Erişim |
T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı Merkez Kütüphanesi
| Call Number: |
J11 ŞEN 2010 |
|---|---|
| Copy | Available |
