Soğanda (Allium cepa) azot ve kükürt uygulamalarının verim, beslenme ve bazı kalite kriterleri üzerine etkisinin araştırılması : proje sonuç raporu /
Saved in:
Main Author: | Albayrak, Barış. |
---|---|
Format: | Tez |
Language: | Turkish |
Published: |
Yalova :
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü, Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü,
2015.
|
Series: |
Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü bilimsel araştırmalar ve incelemeler ;
yayın no:315. |
Subjects: |
Gübreleme
> Soğan
> Allium cepa
> Azot
> Kükürt
> Toprak özellikleri
> Verim
> Beslenme
> Kalite kriterleri
> Pürüvik asit
|
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Bazı soğan (Allium cepa L.) genotiplerinde sitoplazma tiplerinin moleküller düzeyde belirlenmesi : proje sonuç raporu /
by: Cebeci, Esra 1979-
Published: (2014) -
Soğan tohum üretiminde azot ve kükürt uygulamalarının tohum verim ve kalite kriterleri üzerine etkilerinin araştırılması : proje sonuç raporu /
Published: (2017) -
Soğan (Allium cepa L.) ıslah programında aday hatların oluşturulması ve moleküler karakterizasyonu : proje sonuç raporu /
by: Hancı, Fatih. 1981-
Published: (2016) -
Akdeniz Bölgesi soğan (Allium cepa L.) yetiştirilen alanlarda zarar yapan soğan-sak nematodu (Ditylenchus dipsaci Kuhn. 1957)'nin yayılış ve yoğunlukları ile tohuma geçme durumunun belirlenlmesi üzerinde araştırmalar.
by: Tekin, İlknur.
Published: (1995) -
Kükürt analizi : Şeker endüstrisi /
Published: (1989)