Yem sektörü için iyi üretim uygulamaları ve yem hijyeni kılavuzu.
Saved in:
| Corporate Author: | Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı; Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğü, |
|---|---|
| Format: | eKitap |
| Language: | Turkish |
| Published: |
Ankara :
Türkiye Yem Sanayicileri Birliği,
2014.
|
| Subjects: | |
| Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
- GDO'lu olarak ithal edilen yem amaçlı soya'nın XII. dönem (Temmuz-Aralık 2016) izleme raporu.
- GDO'lu olarak ithal edilen yem amaçlı mısır'ın X. dönem (1 Temmuz-31 Aralık 2016) izleme raporu.
-
Antimikrobiyal dirençle mücadelede iletişim.
Published: (2019) -
Zeytinyağı üretim tesisleri için hijyen esasları ve iyi uygulama kılavuzu.
Published: (2015) - Toplu tüketim yerleri İçin hijyen esasları ve iyi uygulama kılavuzu.
