Yem sektörü için iyi üretim uygulamaları ve yem hijyeni kılavuzu.
Saved in:
Corporate Author: | Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı; Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğü, |
---|---|
Format: | eKitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Ankara :
Türkiye Yem Sanayicileri Birliği,
2014.
|
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Çiftlikten çatala biyogüvenlik ve gıda hijyeni /
by: Erzurum, Onur.
Published: (2021) -
Kanatlılarda bazı iki değerli iz minerallerin, florokinolon gruba antibakteriyel ilaçların ağızdan biyoyararlanımı üzerine etkileri /
by: Filazi, Ayhan. 1967-
Published: (1995) -
Avrupa Birliği’nde hayvansal kökenli gıdaların hijyeni ve resmi kontrolleri /
by: Çevik, Dilek
Published: (2008) -
Gıda sanayiinde hijyen uygulamaları.
Published: (2003) -
İyi tarım uygulamaları.
Published: (2007)