Türkiye'nin biyoçeşitliliği : genetik kaynakların sürdürülebilir tarım ve gıda sistemlerine katkısı \
Saved in:
Corporate Author: | Tarım ve Orman Bakanlığı |
---|---|
Other Authors: | Karagöz, Alptekin (edi.), Muminjanov, Hafiz (edi.) |
Format: | eKitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Ankara :
Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü,
2019.
|
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Iğdır'ın biyoçeşitliliği ve doğadaki besin zinciri = biodiversity and food chain of Iğdır /
by: Türkoğlu, Mete 1967-
Published: (2017) -
Türkiye'nin bazı yenilebilen yabani bitki, doğa mantarı ve yerel çeşit türleri = some edible wild plants, wild mushroom and underutilized crops species of Turkey /
Published: (2019) -
Türkiye suyosunları listesi = a checklist of the flora of Turkey (algae) /
Published: (2017) - Türkiye'nin biyolojik çeşitliliği ve ulusal biyolojik çeşitlilik stratejisi : UNEP/GEF Biyolojik Çeşitlilik Sözleşmesini Uygulama Projesi.
-
Ankara step ikliminde odunlu bitkiler üzerinde müşahedeler /
by: Bremer, Hans
Published: (1947)