Ege Bölgesinde yetiştirilen kaysı, şeftali, mandalin, kiraz ve üzüm girdileri ve maliyetleri.
Saved in:
Main Author: | Aksoy, Gönül. |
---|---|
Corporate Author: | Menemen Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü |
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Menemen :
Menemen Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü ,
1987.
|
Series: |
Menemen Araşt.Enst.Müd.Rapor Serisi No:
88 |
Similar Items
-
İzmir yöresinde kavun ve karpuzun üretim girdileri ve maliyetleri /
by: Aksoy, Gönül.
Published: (1987) -
Ege Bölgesinde Yetiştirilen Kayısı,Şeftali, Mandarin, Kiraz ve Üzümün Üretim Girdileri ve Maliyetleri /
by: Aksoy, Gönül.
Published: (1987) -
Ege Bölgesinde Yetiştirilen Kayısı, Şeftali, Mandarin, Kiraz, Ve Üzümün Üretim Girdileri ve Maliyetleri
by: Aksoy, Gönül.
Published: (1987) -
Ege Bölgesinde Yetiştirilen Kayısı Şeftali Mandarin Kiraz ve Üzümün Üretim Girdileri : Genel Yayın No: 137
by: Aksoy, G.
Published: (1987) -
Ege bölgesinde patatesin üretim girdileri ve maliyetleri /
by: Aksoy, Gönül.
Published: (1985)