Ege Bölgesinde yetiştirilen kaysı, şeftali, mandalin, kiraz ve üzüm girdileri ve maliyetleri.
Saved in:
| Main Author: | Aksoy, Gönül. |
|---|---|
| Corporate Author: | Menemen Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü |
| Format: | Kitap |
| Language: | Turkish |
| Published: |
Menemen :
Menemen Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü ,
1987.
|
| Series: |
Menemen Araşt.Enst.Müd.Rapor Serisi No:
88 |
Similar Items
-
İzmir yöresinde kavun ve karpuzun üretim girdileri ve maliyetleri /
by: Aksoy, Gönül.
Published: (1987) -
Ege Bölgesinde Yetiştirilen Kayısı, Şeftali, Mandarin, Kiraz, Ve Üzümün Üretim Girdileri ve Maliyetleri
by: Aksoy, Gönül.
Published: (1987) -
Ege Bölgesinde Yetiştirilen Kayısı,Şeftali, Mandarin, Kiraz ve Üzümün Üretim Girdileri ve Maliyetleri /
by: Aksoy, Gönül.
Published: (1987) -
Ege Bölgesinde Yetiştirilen Kayısı Şeftali Mandarin Kiraz ve Üzümün Üretim Girdileri : Genel Yayın No: 137
by: Aksoy, G.
Published: (1987) -
Ege Bölgesinde Patatesin Üretim Girdileri ve Maliyetleri
by: Aksoy, Gönül.
Published: (1985)
