Türkiye'de tavuk eti üretimi ve ihraç imkanları /
Saved in:
Other Authors: | Ercan, A. Seyfi (haz.) |
---|---|
Format: | eKitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Ankara :
İhracatı Geliştirme Etüd Merkezi İGEME,
1981.
|
Series: |
İhracatı Geliştirme Etüd Merkezi yayınları ;
62. |
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Türkiye'de hayvansal üretim planlamasının ekonomik yönü semineri, 6-11 Mayıs 1981, Bolu.
Published: (1981) - Türkiyede Tavuk Eti Üretimi ve İhraç İmkanları
-
Organik ve geleneksel (konvansiyonel) tavuk eti üretimi (yanlış bilinenler ve gerçekler) /
by: Ceylan, Necmettin . 1966-
Published: (2014) -
Türkiye'de soya fasulyesi ziraati ve geliştirme imkanları üzerine ekonomik araştırma.
Published: (1965) -
Türkiye'de ve özellikle Ege Bölgesinde domates üretimi ve pazarlaması /
by: Kahya, Cavit.