Et ve et mamulleri sanayii özel ihtisas komisyonu raporu : II. Beş Yıllık Kalkınma Planı hazırlık çalışmaları gıda-içki tütün
Saved in:
Format: | Kitap |
---|---|
Language: | Turkish |
Published: |
Ankara :
Başbakanlık, Devlet Planlama Teşkilatı (DPT),
1966.
|
Series: |
Devlet Planlama Teşkilatı (DPT) ;
no:535. İPD:208. |
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Et ve et mamülleri : durum ve tahmin: 1999 /
by: Ertürk, Yakup Erdal.
Published: (1999) -
Kırmızı et sanayii : VI. Beş Yıllık Kalkınma Planı Özel İhtisas Komisyonu raporu.
Published: (1991) -
Kırmızı et ve et ürünleri üretim tesislerinin kuruluş, açılış, çalışma ve denetleme usul ve esaslarına dair yönetmelik.
Published: (2000) -
Et ve et mamulleri konservesi işletme ve üretm yönetmeliği : Yönetim Kurulunun 23.10.1979 gün ve 561 sayılı kararı ile kabul edilmiştir. (Yayın Tarihi:14.4.1980).
Published: (1980) -
Kırmızı et üretim ve işlenmesinde işbirliği süreçleri analizi projesi /
by: Teker, Tülin
Published: (2018)