Ayçiçeğinin yoğun olarak üretildiği Edirne, Bursa ve Tekirdağ illerinde işletme düzeyinde üretim maliyetleri ve üretim tekniğinin ekonomik yönden değerlendirilmesi ile pazarlaması üzerinde araştırma.
Saved in:
Main Author: | Şafak, Ali. |
---|---|
Corporate Author: | Tarımsal Araştırma Genel Müdürlüğü |
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Yalova :
Tarımsal Araştırma Genel Müdürlüğü,
1981.
|
Similar Items
-
Ayçiçeğinin Yoğun Olarak Üretildiği Edirne ,Bursa ve Tekirdağ İllerinde İşletme Düzeyinde Üretim Maliyetleri ve Üretim Tekniğinin Ekonomik Yönden Değerlendirilmesi ile Pazarlaması Üzerine Araştırma
by: Şafak, Ali. -
Ayçiçekğinin Yoğun Olarak Üretildiği Edirne Bursa ve Tekirdağ illerinde İşletme Düzeyinde Üretim Malliyetleri ve Üretim Tekniğinin Ekonomik Yönden Değerlendirilmesi İle Pazarlaması Üzerine Araştırma
by: Şafak, Ali.
Published: (1981) -
Ayçiçeğinin Yoğun Olarak Üraetildiği Edirne, Bursa ve Tekiidağ İllerinde İşletme Düzeyinde Üretim Maliyetleri ve Üretim Tekniğinin Ekonomik Yönden Değerlendirilmesi İle Pazarlaması Üzerine Araştırma
by: Şafak, Ali.
Published: (1981) -
Buğdayın Yoğun Olarak Üretildiği Konya,Afyon,Tekirdağ ve Urfa İllerinde İşletme Düzeyinde Üretim Maliyetleri ve Üretim Tekniğinin Ekonomik Yönden Değerlendirilmesi ile Pazarlaması Üzerine Araştırma
by: Candemir, Mehmet. -
Mısırın Yoğun Olarak Üretildiği Samsun-Sakarya İllerinde İşletme Düzeyinde Üretim Maliyetleri ve Üretim Tekniğinin Ekonomik Yönden Değerlendirilmesi İle Pazarlaması Üzerine Araştırma
by: ÖZ, Halis.
Published: (1981)