İncir Araştırmaları Projesi : sofralık ve kurutmalık incirlerin değerlendirilmesine ilişkin araştırmalar (1 ci beş yıllık dilim).
Saved in:
Main Author: | Eroğlu, Zerrin. 1945- |
---|---|
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Aydın :
Tarım ve Orman Bakanlığı, Ziraat İşleri Genel Müdürlüğü,
1983.
|
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Farklı kurutma kerevet ve zeminlerinin incirin kuruma süresi ve kalitesi üzerine etkileri /
by: Eroğlu, Zerrin.
Published: (1976) -
Kuru incir istihsal bölgemizde incir kurutma tekniği ve bu maksatla kullanılan araçlar /
by: Öncel, Hüseyin.
Published: (1969) -
Yemeklik zeytin hazırlanması \
by: Erol, Ahsen.
Published: (1983) -
Bağcılık araştırmaları ülkesel projesi : Dirmit şarabının ıslahında mayşe ısıtma tekniğinin etkileri üzerinde bir araştırma /
by: Sarıoğlu, Hıdır.
Published: (1986) - Gıda Kimlik Belirleme ve Doğrulama Laboratuvarı Projesi : TR41/14/İG/0020.