Alar-85' in (daminozide) starking delicious elmasında meyve kalitesi ve kırmızı renge etkileri /
Saved in:
| Main Author: | Konarlı, Onur. 1935- |
|---|---|
| Other Authors: | Kepenek, Kahraman 1958-, Kaynaş, Kenan 1956- |
| Format: | Kitap |
| Language: | Turkish |
| Published: |
Yalova :
Tarım ve Orman Bakanlığı, Ziraat İşleri Genel Müdürlüğü, Atatürk Bahçe Kültürleri Araştırma Enstitüsü,
1983.
|
| Subjects: | |
| Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Üretimi öngörülen bazı elma çeşitlerinde önemli olan olgunluk parametleri (ölçüt)'nin saptanması - I. Starking delicious, starkrimson delicious, golden delicious, starkspur golden delicious, granny smith : yumuşak çekirdekli meyveler araştırma projesi sonuç raporu /
by: Özelkök, Sözer. 1940-
Published: (1993) -
Golden delicious ve starking delicious elma çeşitlerinde promalin ile pas oluşumunun engellenmesi ve meyve kalitesinin arttırılması imkanları üzerinde araştırmalar /
by: Burak, Masum.
Published: (1997) -
The science of color /
Published: (1953) -
Gibberellik asit bitki hormonunun çekirdeksiz üzüm asmaları üzerindeki tesirleri /
by: Onaran, Mübin H.
Published: (1964) -
Bölgesel yemeklik tane baklagiller araştırma projesi 1984-85 dönemi gelişme raporu.
Published: (1986)
