Eskişehir yöresinde arpadan sonra ikinci ürün olarak yetiştirilebilecek taze yer fasulyesi çeşitleri /
Saved in:
Main Author: | Oruç, Sabri. |
---|---|
Corporate Author: | Eskişehir Bölge Topraksu Araştırma Enstitüsü |
Other Authors: | Altınel, Bilgin. |
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Eskişehir :
Eskişehir Bölge Topraksu Araştırma Enstitüsü,
1981.
|
Series: |
Eskişehir Bölge Topraksu Araştırma Enst.Rapor Yayın No:
128 |
Similar Items
-
Eskişehir Yöresinde Arpadan Sonra İkinci Ürün Olarak Yetiştirilebilecek Taze Yer Fasulyesi Çeşitleri
by: Oruç, Sabri.
Published: (1981) -
Eskişehir Yöresinde Arpadan Sonra İkinci Ürün Olarak Yetiştirilebilecek Taze Yer Fasülyesi Çeşitleri
by: Oruç, Sabri. -
Eskişehir Yöresinde Arpadan Sonra İkinci Ürün Olarak Yetiştirilebilecek Taze Yer Fasulyesi Çeşitleri
by: Oruç, Sabri.
Published: (1981) -
Eskişehir Yöresinde Arpadan İkinci Ürün Olarak Yetiştirilebilecek Taze Yer Fasulyesi Çeşitleri
by: Oruç, Sabri.
Published: (1981) -
Eskişehir Yöresinde Arpadan Sonra İkinci Ürün Olarak Yetiştirilebilecek Taze Yer Fasulye Çeşitleri /
by: Oruç, Sabri.
Published: (1981)