Tarsus yöresinde buğdaydan sonra ikinci ürün olarak yetiştirilebilecek çeltik çeşitleri.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Öktem, M. Oral.
Corporate Author: Tarsus Köy Hizmetleri Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü
Format: eKitap
Language: Turkish
Published: Tarsus : Tarsus Köy Hizmetleri Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü, 1986.
Series: Tarsus Köy Hizmetleri Araştırma Enst.Müd.Rapor Seri No: 75
Online Access: Tam Metin Erişim
Description
Item Description:Telif Uyarısı veya başka sebeplerden ulaşamadığınız Elektronik Kitaplar için kütüphanemizi arayarak kitapların belirli kısmını ya da kütüphanemizi ziyaret ederek kitabın basılı versiyonuna erişim sağlayailirsiniz.