Kırmızı üzüm ve kırmızı üzüm kabuğundan anthocyaninlerin özütlenmesi.
Saved in:
Corporate Authors: | Tarım ve Ormancılık Araştırma Grubu, TÜBİTAK TOAG, Türkiye Bilimsel ve Teknik Araştırma Kurumu |
---|---|
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Ankara :
TÜBİTAK TOAG,
1988.
|
Series: |
TÜBİTAK TOAG Proje No:
643 |
Similar Items
-
Kabuğundan taşan sorun, fındık sempozyumu.
Published: (1994) -
Ulusal kırmızı et konseyi ve kırmızı et sektörü
Published: (2014) -
Kırmızı ve siyah
by: Stendhal, Henri Beyle
Published: (2005) -
Kırmızı et stratejisi.
Published: (2015) -
Kırmızı şaraplık çeşitler
Published: (2001)