Sarılop incirin taze ve kuru olarak değerlendirilmesi üzerinde araştırmalar V-037-1-091.
Saved in:
Main Author: | Vural, Zerrin. |
---|---|
Corporate Author: | Tarımsal Araştırma Genel Müdürlüğü |
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Aydın :
Tarımsal Araştırma Genel Müdürlüğü,
1978.
|
Similar Items
-
Farklı kurutma kerevet ve zeminlerinin incirin kuruma süresi ve kalitesi üzerine etkileri /
by: Eroğlu, Zerrin.
Published: (1976) -
Taze fasulye, taze bakla ve kuru tohum hasadı
Published: (2007) -
Ege bölgesinde incirin üretim girdileri ve maliyetleri /
by: Aksoy, Gönül.
Published: (1986) -
Ege Bölgesinde İncirin Üretim Girdileri ve Maliyetleri /
by: Candemir, Mehmet.
Published: (1986) -
Ege Bölgesinde İncirin Üretim Girdileri ve Maliyetleri
by: Aksoy, Gönül.
Published: (1986)