Erzurum şartlarında azot,fosfor ve potasyumlu gübrelerin tabii çayır ve mer'anın ot verimine otun ham protein ve ham kül oranına ve bitki kompozisyonuna etkileri üzerine bir araştırma.
Saved in:
Main Author: | Altın, Murat. |
---|---|
Corporate Author: | Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi |
Format: | eKitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Erzurum :
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi,
1975.
|
Series: |
Atatürk Üniv.Zir.Fak.Yayınları
159 |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Erzurum Şartlarında Azot, Fosfor ve Potasyumlu Gübrelerin Tabii Çayır ve Mer'Anın Ot Verimine, Otun Ham Protein ve Ham Kül Oranına ve Bitki Kompozisyonuna Etkileri Üzerinde Bir Araştırma
by: Altın, Murat.
Published: (1975) -
Erzurum Şartlarında Azot Fosfor ve Potasyumlu Gübrelerin Tabii Çayır ve Meranın Ot Verimine Otun Ham Protein ve Ham Kül Oranına ve Bitki Kompozisyonuna Etkileri Üzerinde Araştırma
by: ALTIN, Murat.
Published: (1975) -
Erzurum Şartlarında Azot, Fosfor ve Potasyumlu Gübrelerin Tabii Çayır ve Meranın Ot Verimine , Otun Ham Protein ve Ham Kül Oranına ve Bitki Kompozisyonuna Etkileri Üzerine Bir Araştırma
by: Altın, Murat.
Published: (1978) -
Erzurum Şartlarında Azot, Fosfor ve Potasyumlu Gübrelerin Tabii Çayır ve Meranın Ot Verimine , Otun Ham Protein ve Ham Kül Oranına ve Bitki Kompozisyonuna Etkileri Üzerine Bir Araştırma
by: ALTIN, Murat.
Published: (1975) -
Yemlerin analiz yöntemleri: I (Kurumadde, ham kül, organik madde, ham yağ, ham protein, ham sellüloz, azotsuz öz maddeler analizleri).
by: Koca, Sait.
Published: (1981)