Orta Anadolu koşullarında patatesin azot-su ilişkileri ve su tüketimi.
Saved in:
Main Author: | Ayla, Çiğdem. |
---|---|
Corporate Author: | Merkez Topraksu Araştırma Enstitüsü |
Format: | eKitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Ankara :
Merkez Topraksu Araştırma Enstitüsü,
1977.
|
Series: |
Merkez Topraksu Araştırma Enst.Yayınları
51 |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Orta Anadolu koşullarında patatesin azot-su ilişkileri ve su tüketimi /
by: Ayla, Çiğdem
Published: (1977) -
Orta Anadolu Koşullarında Patatesin Azot-Su İlişkileri ve Su Tüketimi
by: Ayla, Çiğdem.
Published: (1977) -
Orta Anadolu Koşullarında Patatesin Azot-Su İlişkileri ve Su Tüketimi
by: Ayla, Çiğdem. -
Orta Anadolu koşullarında ayçiçeğinin azot su ilişkileri ve su tüketimi .
by: Ayla, Çiğdem.
Published: (1984) -
Orta Anadolu Koşullarında Ayçiçeğinin Azot-Su İlişkileri ve Su Tüketimi /
by: Ayla, Çiğdem.
Published: (1984)