Ankara koşullarında ayçiçeği,patates,yonca ve mısır bitkilerinde tartılı lizimetre ile saptanan gerçek su tüketiminin potansiyel evapotranspirasyon değerleri ile karşılaştırılması.
Saved in:
Main Author: | Ayla, Çiğdem. |
---|---|
Corporate Author: | Ankara Araştırma Enstitüsü |
Format: | eKitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Ankara :
Ankara Araştırma Enstitüsü,
1985.
|
Series: |
Ankara Araştırma Enst.Rapor Yayın No:
55 |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Ankara Koşullarında Ayçiçeği, Patates, Yonca ve Mısır Bitkilerinde Tartılı Lizimetre ile Saptanan Gerçek Su Tüketiminin Potansiyel Evapotranspirasyon Değerleri ile Karşılaştırılması
by: Ayla, Çiğdem.
Published: (1985) -
Ankara Koşullarında Fasulye, Çilek, Buğday ve Şeker Pancarı Bitkilerinin Tartılı Lizimetrede Saptanan Gerçek Su Tüketimleri ile Potansiyel Evapotranspirasyon Değerlerinin Karşılaştırılması /
by: Ayla, Çiğdem.
Published: (1993) -
Ankara koşullarında fasulye, çilek, buğday ve şeker pancarı bitkilerinin tartılı lizimetrede saptanan gerçek su tüketimleri ile potansiyel evapotranspirasyon değerlerinin karşılaştırılması.
by: Ayla, Çiğdem.
Published: (1993) -
Ankara Koşullarında Fasulye, Çilek, Buğday ve Şeker Pancarı Bitkilerinin Tartılı Lizimetrede Saptanan Gerçek Su Tüketimleri ile Potansiyel Evapotranspirasyon Değerlerinin Karşılaştırılması
by: Ayla, Çiğdem.
Published: (1993) -
Ankara Koşullarında Ayçiçeği Patates Yonca Mısır Bitkilerinde Tartılı Lizimtre ile Saptanan Gerçek Su Tüketimi
by: Ayla, Ç.
Published: (1985)