Yüksek ve alçak proteinli mısırların proteinlerinin biyolojik değerlerinin mukayesesi.
Saved in:
Main Author: | Koçtürk, Osman. |
---|---|
Corporate Author: | Et ve Balık Kurumu |
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Ankara :
Et ve Balık Kurumu,
1955.
|
Series: |
Et ve Balık Kurumu Yayınları Sayı: 2
|
Similar Items
-
Yüksek ve alçak proteinli mısırların proteinlerinin biyolojik değerlerinin mukayesesi /
by: Koçtürk, Osman. 1918-
Published: (1955) -
Yüksek proteinli soya
Published: (2006) -
Yüksek Plastik Tünel Altında Alçak Tünel ve Malçlama ile Kabak Yetiştiriciliği (Sonuç Raporu)
by: Çakır, Mustafa.
Published: (1991) -
Ülkemizde Yeni Islah Edilmiş Bazı Yerli Buğdayların Protein Bileşimlerinin İncelenerek Biyolojik Değerlerinin Araştırılması ve N15,K Gübrelerinin Bu Değerler Üzerine Etkileri
by: Seçer, Müzeyyen. -
Alçak gerilim elektrik tesislerinde koruma /
Published: (1996)