Çukurova bölgesi narenciye artıklarının fiziksel ve kimyasal bileşimleri üzerinde araştırmalar /
Saved in:
Main Author: | Tortopoğlu, M. İlhan. |
---|---|
Corporate Author: | Tarımsal Araştırma Genel Müdürlüğü |
Other Authors: | Minisker, Olcay. |
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Erdemli :
Tarımsal Araştırma Genel Müdürlüğü,
1978.
|
Similar Items
-
Çukurova Bölgesi Narenciye Atıklarının Fiziksel ve Kimyasal Bileşimleri Üzerinde Araştırmalar
by: Topoğlu, İlhan.
Published: (1975) -
Besinlerin bileşimleri .
Published: (1988) -
Marmara Bölgesi domates çeşitlerinin teknolojik özellikleri ve domates artıklarının değerlendirilmesi \
by: Gökçen, Jale.
Published: (1978) -
Doğu Anadolu, Trakya ve İç Anadolu bölgelerinde üretilen kaşar peynirinin kimyasal bileşimleri üzerinde karşılaştırmalı araştırma /
by: Hamzaçebi, Yakup.
Published: (1977) -
Sardalya tuzlamada olgunluk sürecinde oluşan fiziksel ve kimyasal değişimler üzerinde araştırmalar.
by: Erüstün, Gençay.
Published: (1980)