Dağlıç koyunlarının et ve yapağı verimi özelliklerinin geliştirilmesinde rambouillet ırkından yararlanılma olanakları \
Saved in:
Corporate Author: | Lalahan Zootekni Araştırma Enstitüsü |
---|---|
Other Authors: | Yalçın, B. Cahit. |
Format: | eKitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Ankara :
Gıda - Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Lalahan Zootekni Araştırma Enstitüsü,
1978.
|
Series: |
Gıda - Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Lalahan Zootekni Araştırma Enstitüsü Yayın No: 56
|
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Dağlıç Koyunlarının Et ve Yapağı Verimi Özelliklerinin Geliştirilmesinde Rambouillet Irkından Yararlanılma
by: YALÇIN, Cahit. -
Ulaş devlet üretme çiftliği Akkaraman koyunlarında vücut yapılışı ve yapağı özelliklerinin kalıtım dereceleri tahmini üzerinde araştırmalar /
by: Özcan, Lütfi. 1933-
Published: (1969) -
Tiftik bölgesinde bulunan Dağlıç ve Karaman koyunlarıyla tiftik ve kıl keçi iskeletlerinin sabit anotomik farkları /
by: Doğıver, Sabri.
Published: (1952) -
Akkaraman, Alman siyah başlı (ASB) etçi x Akkaraman melezi F1 koyunlarının süt verim özelliklerinin karşılaştırılması /
by: Küçük, Mürsel. 1963-
Published: (1995) -
Yapağı eksperliği/
by: Şimşek, Seyfettin.
Published: (1958)