Memleketimiz balıkçılığının Dünya ve Akdeniz balıkçılığındaki yeri.
Saved in:
Main Author: | Artüz, M. İ. |
---|---|
Corporate Author: | Et ve Balık Kurumu Balıkçılık Araştırma Merkezi |
Format: | eKitap |
Language: | Turkish |
Published: |
İstanbul :
Et ve Balık Kurumu,
1958.
|
Series: |
Et ve Balık Kurumu Balıkçılık Araştırma Merkezi Raporları Seri Deniz Araştırmaları (B) No: 4
|
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Balık besleme ve yem teknolojisi : Balık besleme fizyolojisi ve biyokimyası.
by: Hoşsu, Belgin.
Published: (2003) -
Balık besleme ve yem teknolojisi II : Laboratuvar uygulamaları ve yem yapım teknolojisi.
by: Korkut, Ali Yıldırım.
Published: (2004) -
Van Gölü inci kefali (Chalcalburnus tarichi, PALLAS 1811) : stok miktarının tahmini ve balıkçılık yönetim esaslarının belirlenmesi
by: Sarı, Mustafa
Published: (2001) -
Tatlı su balıkçılığı kültür metodları.
by: Sayın, Ersöz. -
Göller bölgesindeki iç sularda bulunan balıkçı barınaklarında av gücü, av miktarı, hijyen ve pazarlama koşulları /
by: Akyürek, Hacer.
Published: (2003)