Tatlısu balıklarının pişirilmesi /
Saved in:
Other Authors: | Kolat, Neriman (haz.) |
---|---|
Format: | eKitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Ankara :
Köy İşleri ve Kooperatifler Bakanlığı, TOPRAKSU Genel Müdürlüğü, Merkez TOPRAKSU Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü,
1974.
|
Series: |
Merkez TOPRAKSU Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü yayınları ;
genel yayın no:30. teknik yayın no:22 (17). |
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Tatlısu Balıklarının Pişirilmesi
by: Kolat, Neriman. - Doğadan gelen lezzetin hikayesi.
-
Fütterungslehre /
by: Kleberger, W.
Published: (1911) -
Beslenme ilkeleri /
by: Tayar, Mustafa.
Published: (2017) -
De l'exercice chez les adultes /
by: Lagrange, Fernand
Published: (1892)