Süt işleme teknolojisine giriş .
Saved in:
| Main Author: | Kurt, Ahmet. |
|---|---|
| Corporate Author: | Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi |
| Format: | eKitap |
| Language: | Turkish |
| Published: |
Erzurum :
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi,
1987.
|
| Edition: | 2.bsm |
| Series: |
Atatürk Üniv. Ziraat Fak.Ders Kitapları Serisi No:
50 |
| Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Edirne tipi (salamura) beyaz peyniri işleme tekniği /
by: Kurt, Ahmet.
Published: (1987) -
Süt İşleme Teknolojisine Giriş
by: Kurt, Ahmet.
Published: (1987) -
Süt teknolojisine giriş.
by: Kurt, Ahmet.
Published: (1977) -
Süt Teknolojisine Giriş (2 Adet)
by: Kurt, Ahmet.
Published: (1977) -
Süt işleme mühendisliği \
by: Oysun, Gülderen.
Published: (1996)
