Süt işleme teknolojisine giriş .
Saved in:
Main Author: | Kurt, Ahmet. |
---|---|
Corporate Author: | Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi |
Format: | eKitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Erzurum :
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi,
1987.
|
Edition: | 2.bsm |
Series: |
Atatürk Üniv. Ziraat Fak.Ders Kitapları Serisi No:
50 |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Süt İşleme Teknolojisine Giriş
by: Kurt, Ahmet.
Published: (1987) -
Edirne tipi (salamura) beyaz peyniri işleme tekniği /
by: Kurt, Ahmet.
Published: (1987) -
Süt teknolojisine giriş.
by: Kurt, Ahmet.
Published: (1977) -
Süt Teknolojisine Giriş (2 Adet)
by: Kurt, Ahmet.
Published: (1977) -
Süt işleme mühendisliği \
by: Oysun, Gülderen.
Published: (1996)