Fermantasyon Teknolojisi Kürsüsü şaraplık üzüm deneme bağındaki yerli ve yabancı üzüm çeşitlerinin Ankara ekolojik koşullarına uygunluğu ve şaraplık vasıfları üzerinde araştırmalar /
Saved in:
Main Author: | Fidan, Işıl. |
---|---|
Format: | Tez |
Language: | Turkish |
Published: |
Ankara :
Ankara Üniversitesi, Ziraat Fakültesi,
1975.
|
Series: |
Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi yayınları ;
559. bilimsel araştırma ve incelemeler:322. |
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Milli koleksiyon bağındaki üzüm çeşitlerinin şaraplık özelliklerinin araştırılması : ara sonuç raporu /
by: Yayla, Fehmi.
Published: (2006) -
Nevşehir ve Ürgüp çevresi ekolojik koşullarına uygun yerli ve yabancı şaraplık üzüm çeşitlerinin şaraplık değerleri üzerinde araştırmalar \
by: Akman, Arif V.
Published: (1971) -
Güneydoğu, özellikle Gaziantep-Kilis çevresi ekolojik koşullarına uygun yerli ve yabancı şaraplık üzüm çeşitlerinin şaraplık değerleri üzerinde araştırmalar /
by: Akman, Arif.
Published: (1975) -
Avrupa Birliğine uyum sürecinde Türkiye şaraplık üzüm üretimine rekabet gücü kazandıracak teknik ve ekonomik uygulamaların araştırılması : proje sonuç raporu /
Published: (2015) -
Ege Bölgesinde yayımı düşünülen bazı yabancı şaraplık üzüm çeşitlerinin denendikleri ekolojilerdeki kalite özellikleri ile şaraplık değerlerinin tespiti üzerine bir araştırma : proje kod no: TAGEM/GY/00/07/01/024(ATK) /
by: Köylü, Mustafa E. 1951-
Published: (2002)