Peynir altı suyunun ekmekçilikte değerlendirilmesi \

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Boz, Miyale.
Corporate Author: Ankara Gıda Kontrol ve Araştırma Enstitüsü
Other Authors: Özkaya, Bülent.
Format: eKitap
Language: Turkish
Published: Ankara : Ankara Gıda Kontrol ve Araştırma Enstitüsü, 1984.
Series: Ankara Gıda Kontrol ve Araştırma Enstitüsü Genel Yayınları 110
Online Access: Tam Metin Erişim
Description
Item Description:Telif Uyarısı veya başka sebeplerden ulaşamadığınız Elektronik Kitaplar için kütüphanemizi arayarak kitapların belirli kısmını ya da kütüphanemizi ziyaret ederek kitabın basılı versiyonuna erişim sağlayailirsiniz.
Physical Description:44s. : Bib:s.42-44, Özet:İng.Tr.