Trakya-Marmara Bölgesinde üretilen bazı şarapların şaraptaşı stabiliteleri üzerinde araştırmalar .
Saved in:
| Main Author: | Güven, Dr. Selma. |
|---|---|
| Corporate Author: | Çanakkale Gıda Kontrol ve Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü |
| Format: | eKitap |
| Language: | Turkish |
| Published: |
(y.y) :
Çanakkale Gıda Kontrol ve Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü,
1984.
|
| Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Trakya-Marmara bölgesinde üretilen bazı şarapların şaraptaşı stabiliteleri üzerinde araştırmalar.
by: Güven, Selma.
Published: (1984) -
Türkiye'de şaraplık olarak yetiştiriciliği yapılan yerli ve yabancı üzüm çeşitlerinin bulundukları ekolojilerinde şaraplık değerleri üzerinde araştırmalar uygulama projesi Çanakkale bölümü.
by: Güven, Dr. Selma.
Published: (1984) -
Çanakkale bölgesinde üretilen ayvanın değerlendirme şekilleri /
by: Güven, Selma.
Published: (1978) -
Çanakkale yöresinde üretilen karadutun gıda teknolojisi yönünden değerlendirilmesi üzerinde araştırmalar \
by: Güven, Selma.
Published: (1979) -
Marmara Bölgesinde üretilen bazı buğday çeşitlerinde ekim zamanının tesbiti /
by: Bostancıoğlu, Hayreddin. 1940-
Published: (1993)
