Çanakkale yöresinde üretilen karadutun gıda teknolojisi yönünden değerlendirilmesi üzerinde araştırmalar \
Saved in:
Main Author: | Güven, Selma. |
---|---|
Corporate Author: | Tarımsal Araştırma Genel Müdürlüğü |
Other Authors: | Başaran, Mehmet. |
Format: | eKitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Çanakkale :
Tarımsal Araştırma Genel Müdürlüğü,
1979.
|
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Çanakkale bölgesinde üretilen ayvanın değerlendirme şekilleri /
by: Güven, Selma.
Published: (1978) -
Trakya-Marmara bölgesinde üretilen bazı şarapların şaraptaşı stabiliteleri üzerinde araştırmalar.
by: Güven, Selma.
Published: (1984) -
Trakya-Marmara Bölgesinde üretilen bazı şarapların şaraptaşı stabiliteleri üzerinde araştırmalar .
by: Güven, Dr. Selma.
Published: (1984) -
Türkiye'de Şaraplık Olarak Yetiştiriciliği Yapılan Yerli ve Yabancı Üzüm Çeşitlerinin Bulundukları Ekolojilerinde Şaraplık Değerleri Üzerinde Araştırmalar Uygulama Projesi Çanakkale Bölümü
by: Güven, Selma.
Published: (1984) -
Serin iklim tahılları saplarının bitkisel örücülük yönünden değerlendirilmesi üzerinde araştırmalar /
by: Gürtanın, Neriman.
Published: (1976)