Alkollü içkilerin genel tanımı ve duygusal değerlendirme yöntemleri.
Saved in:
| Main Author: | Yavuzer, Altay. |
|---|---|
| Corporate Author: | Tekel Enstütisü |
| Format: | Kitap |
| Language: | Turkish |
| Published: |
(y.y) :
Tekel Enstitüsü,
1988.
|
| Series: |
Tekel Enstitüleri Yayın No:
25 |
Similar Items
-
Tekirdağ bağ bölgesinde şarap üretimine uygun maya seçimi.
by: Yavuzeser, Altay.
Published: (1988) -
Alkollü İçki Üretiminde ve Alkollü İçkilerde Mikrobiyolojik Analizler
by: Yavuzeser, Altay.
Published: (1984) -
Alkollü İçki Üretiminde ve Alkollü İçkilerde Mikrobiyolojik Analizler
by: Yavuzeser, Altay.
Published: (1984) -
Alkollü içki üretiminde ve alkollü içkilerde mikrobiyolojik analizler /
by: Yavuzeser, Altay.
Published: (1984) -
Gıda-su süt ve mamülleri alkollü ve alkolsüz içkilerin mikrobiyolojik muayeneleri için Oxoıd kültür vasatları el kitabı.
Published: (1979)
