Alkollü içkilerin genel tanımı ve duygusal değerlendirme yöntemleri.
Saved in:
Main Author: | Yavuzer, Altay. |
---|---|
Corporate Author: | Tekel Enstütisü |
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
(y.y) :
Tekel Enstitüsü,
1988.
|
Series: |
Tekel Enstitüleri Yayın No:
25 |
Similar Items
-
Tekirdağ bağ bölgesinde şarap üretimine uygun maya seçimi.
by: Yavuzeser, Altay.
Published: (1988) -
Alkollü İçki Üretiminde ve Alkollü İçkilerde Mikrobiyolojik Analizler
by: Yavuzeser, Altay.
Published: (1984) -
Gıda-su süt ve mamülleri alkollü ve alkolsüz içkilerin mikrobiyolojik muayeneleri için Oxoıd kültür vasatları el kitabı.
Published: (1979) -
Alkollü içkiler teknolojisi.
by: Kılıç, Oğuz.
Published: (1990) -
Alkollü ve alkolsüz içecekler
Published: (2007)