Tekirdağ bağ bölgesinde şarap üretimine uygun maya seçimi.
Saved in:
Main Author: | Yavuzeser, Altay. |
---|---|
Corporate Author: | Tekel Enstitüleri |
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
(y.y) :
Tekel Enstitüleri,
1988.
|
Series: |
Tekel Enstitüleri Yayın No:
31 |
Similar Items
-
Tekirdağ Bağ Bölgesinde Şarap Üretimine Uygun Maya Seçimi
by: Yavuzeser, Altay.
Published: (1988) -
Tekirdağ Bağ Bçlgesinde Şarap Üretimine uygun Maya Seçimi
by: Yavuzeser, Altay.
Published: (1988) -
Alkollü içkilerin genel tanımı ve duygusal değerlendirme yöntemleri.
by: Yavuzer, Altay.
Published: (1988) -
Şarap filtrasyonunda çağdaş uygulamalar.
by: Yavuzeser, Altay.
Published: (1990) -
1988 şarap ve sağlık.
by: Yavuzeser, Altay.