M. Kovaçeviç (Der. )., & Şenkal, T. (1976). Konserve sebzelerinin mikrobiyolojik kalite kontrolu. Bursa: Gıda İşleri Genel Müdürlüğü - Bursa Gıda Kontrol Eğitim ve Araştırma Enstitüsü.
Chicago Style CitationM. Kovaçeviç (Der. )., and Tülay Şenkal. Konserve Sebzelerinin Mikrobiyolojik Kalite Kontrolu. Bursa: Gıda İşleri Genel Müdürlüğü - Bursa Gıda Kontrol Eğitim ve Araştırma Enstitüsü, 1976.
MLA CitationM. Kovaçeviç (Der. )., and Tülay Şenkal. Konserve Sebzelerinin Mikrobiyolojik Kalite Kontrolu. Bursa: Gıda İşleri Genel Müdürlüğü - Bursa Gıda Kontrol Eğitim ve Araştırma Enstitüsü, 1976.
Warning: These citations may not always be 100% accurate.