Trakya-Marmara bölgesinde üretilen bazı şarapların şaraptaşı stabiliteleri üzerinde araştırmalar.
Saved in:
Main Author: | Güven, Selma. |
---|---|
Corporate Author: | Çanakkale Gıda Kontrol ve Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü |
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Çanakkale :
Çanakkale Gıda-Kontrol ve Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü,
1984.
|
Similar Items
-
Trakya-Marmara Bölgesinde üretilen bazı şarapların şaraptaşı stabiliteleri üzerinde araştırmalar .
by: Güven, Dr. Selma.
Published: (1984) -
Çanakkale bölgesinde üretilen ayvanın değerlendirme şekilleri /
by: Güven, Selma.
Published: (1978) -
Çanakkale yöresinde üretilen karadutun gıda teknolojisi yönünden değerlendirilmesi üzerinde araştırmalar \
by: Güven, Selma.
Published: (1979) -
Marmara Bölgesinde üretilen bazı buğday çeşitlerinde ekim zamanının tesbiti /
by: Bostancıoğlu, Hayreddin. 1940-
Published: (1993) -
Marmara ve Trakya Bölgesinde zarar yapan Noctuidae türleri üzerinde araştırmalar /
by: Keyder, Sühran.
Published: (1961)