Zeytinyağlarının bileşim özellikleri /

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Ersoy, Bahri (çev.)
Format: eKitap
Language: Turkish
Published: İzmir : Tarım Orman ve Köyişleri Bakanlığı, Zeytincilik Araştırma Enstitüsü, 1985.
Series: Zeytincilik Araştırma Enstitüsü yayınları ; no:34.
Subjects:
Online Access: Tam Metin Erişim
Description
Item Description:Telif Uyarısı veya başka sebeplerden ulaşamadığınız Elektronik Kitaplar için kütüphanemizi arayarak kitapların belirli kısmını ya da kütüphanemizi ziyaret ederek kitabın basılı versiyonuna erişim sağlayabilirsiniz.
Özgün eseradı : Characteristics of the composition of olive oils.
International Olive Oil Council T.15/Doc.no:28, 1981
Physical Description:72 s. : şkl., tbl. ; 23 cm.
Bibliography:3