Kurutulmuş domates posasının kuzu rasyonlarındaki buğday kepeği yerine ikame edilmesiyle kuzulardaki canlı ağırlık artışı ve yemden yararlanma yeteneği üzerine araştırmalar /
Saved in:
Corporate Author: | Bursa Gıda Teknolojisi Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü |
---|---|
Other Authors: | Ergen, Alper., Işık, Hüsnü. |
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
(y.y) :
Bursa Gıda Teknolojisi Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü,
1988.
|
Subjects: |
Similar Items
-
Infektionsmethode für haferfiugbrand /
by: Leipzig, Fritz Haarring
Published: (1930) -
Ağırlık bentleri projelendirme ve inşaat esasları /
Published: (1986) -
Ağırlık bentleri projelendirme ve inşaat esasları /
Published: (1988) -
Elma posası tozunun antioksidan aktivitesi ile fenolik bileşenlerinin belirlenerek unlu mamullerde kullanım olanaklarının araştırılması : proje sonuç raporu /
by: Erdoğan, S. Seçil. 1970-
Published: (2010) -
Bazı tarımsal ürün artıklarında yem değerlerinin belirlenmesi üzerine araştırmalar C) Elma posası \
by: Ergen, Alper.
Published: (1991)